מתכון לריבת אבטיח

מתכון לריבת אבטיח

אבטיח הוא פרי קיץ מרענן המושלם ליום קיץ חם.

המתכון הזה אינו מכיל סוכר, ולכן הוא לא רק בריא, אלא גם ידידותי לטבעוני.

ריבת האבטיח תהיה מוכנה תוך 4 שעות בלבד ותוכלו להשתמש בה על טוסט, ביסקוויטים או אפילו גלידה!

מתכון לריבת אבטיח הוא מתכון פשוט וקל להכנה שניתן לעשות ב-5 דקות.

ריבת אבטיח היא פינוק קיץ טעים שתוכלו ליהנות ממנו עם החברים והמשפחה. זוהי גם דרך מצוינת להשתמש בכל שאריות אבטיח מהקיץ.

רכיבים:

– 4 כוסות בשר אבטיח חתוך לקוביות קטנות

– 1/2 כוס סוכר מגורען

– 2 כפות מיץ לימון

– 1/4 כפית קינמון טחון

ריבת אבטיח היא ממרח מתוק וחריף שניתן להשתמש בו בהרבה מנות שונות. זו גם דרך מצוינת לנצל את האבטיח שישב על השיש שלך, מחכה שיהפכו למשהו טעים.

האם אבטיח משמין?

לרוב מאמינים כי אבטיח הוא מזון דיאטטי מכיוון שהוא דל בקלוריות ושומן. עם זאת, אבטיח עשיר בסוכר מה שעשוי לגרום לו להשמין.

יש אנשים המאמינים שאבטיח מכיל הרבה סוכר שיכול להוביל לעלייה במשקל. זה נחשב גם כמקור לאשלגן שיכול להעלות את לחץ הדם אם צורכים אותו בכמות מוגזמת.

למזון זה יש נפח מים גבוה וקלוריות נמוכות מה שהופך אותו לאופציה בריאה עבור אנשים שעושים דיאטה.

יש אנשים שמאמינים שאבטיח משמין. עם זאת, זה לא נכון. לאבטיח אינדקס גליקמי נמוך ואין בו תכולת שומן או כולסטרול.

אבטיח הוא החטיף המושלם למי שרוצה להישאר בריא ורזה. יש לו גם הרבה חומרים מזינים ונוגדי חמצון שעוזרים להילחם במחלות כמו סרטן, סוכרת ודלקת פרקים.

כמובן שיש לא מעט כאלו שגם בוחרים לעשות דיאטת אבטיח שלא פעם שמעו כי היא יעילה ויכולה להניב תוצאות מהירות לירידה במשקל.

איך להכין קליפות אבטיח מסוכרות?

קליפות אבטיח מסוכרות הן פינוק פופולרי בקיץ. הם עשויים עם סוכר, מים ומיץ לימון. המתכון הזה קל להכנה, אבל לוקח קצת זמן להכין אותו.

הדרך הטובה ביותר להכין קליפות אבטיח מסוכרות היא להשתמש במייבש. אתה יכול גם לעשות את זה על ידי אפייה בתנור בחום נמוך.

קליפות אבטיח מסוכרות קלות להכנה ותוספת מושלמת לברביקיו הקיץ שלך.

הכנת קליפות אבטיח מסוכרות היא קלה אך דורשת קצת סבלנות. ראשית, אתה צריך לחתוך את הקליפה הירוקה של האבטיח. לאחר מכן, עליך להסיר את הבשר מהפרי ולזרוק אותו. לאחר מכן, חממו את התנור ל-350 מעלות פרנהייט והניחו על תבנית עם נייר אפייה. מניחים את קליפת האבטיח על גבי הנייר ואופים כ-20 דקות או עד שהם מקבלים צבע חום זהוב.

לאחר שהם מוכנים, הניחו להם להתקרר לפני שתטבלו אותם בשוקולד או הופכים אותם לסוכריות!

לפני שתוכלו להכין קליפות אבטיח מסוכרות, חשוב לדעת איך לחתוך את הקליפות. יש לחתוך את הקליפה לשניים לאורכה ולאחר מכן לרבעים. לאחר מכן כדאי לקלף את קליפתו של האבטיח ולהסיר כל גרעינים מהבשר.

לאחר האפייה של קליפות האבטיח, הניחו להן להתקרר כ-10 דקות לפני שתטבלו אותן בשוקולד מומס או טבלו אותן בשוקולד לבן מומס.

אודות אילון אוריאל

אילון אוריאל כותב בלוגים כבר משנת 2018. ברוכים הבאים לבלוג שלי כאן תמצאו עמון מידע שימושי על כל מה שאתם צריכים לדעת על עולם האינטרט בהמון תחומים. המון מידע מקצועי וניסיון חיים אישי שלי שאני שמח לשתף איתכם. בנוסף מעדכן אתכם במבצעים ומוצרים שכדאי לרכוש באינטרנט בכל תחום.

פוסטים אחרונים שכתבתי

דילוג לתוכן