מתכונים

רוטב אלפרדו
מתכונים

רוטב אלפרדו

רוטב אלפרדו הוא רוטב שמנת איטלקי קלאסי המורכב מחמאה, שמנת, גבינה ופטריות. הוא מוגש לרוב עם פסטה, במיוחד עם פטוצ'יני. הרושם הראשון של רוטב אלפרדו

המשך קריאה »
רביולי
מתכונים

רביולי

רביולי הוא מאכל איטלקי מסורתי המורכב מבצק דק ממולא במגוון מילויים, כגון גבינות, בשר, ירקות או פירות ים. הרביולי מבושלים במים רותחים ומוגשים לרוב עם

המשך קריאה »
רוטב בשמל
מתכונים

רוטב בשמל

רוטב בשמל הוא רוטב חלב עשוי מחמאה, קמח, חלב, ותבלינים. הוא משמש לעתים קרובות כבסיס למנות פסטה, עוף, וירקות. מרכיבים: הוראות: טיפים: שימושים: מתכונים: לעוד

המשך קריאה »
פפרדלה
מתכונים

פפרדלה

פפרדלה היא סוג של פסטה גדולה, רחבה מאוד, שטוחה, בדומה לפטוצ'יני רחב, שמקורה באזור טוסקנה. רוחב הסוגים הטריים הוא שניים עד שלושה סנטימטרים ועשויים להיות

המשך קריאה »
מתכונים

מתכון להמבורגר

בפוסט זה בבלוג, אנו חוקרים את האמנות המורכבת של יצירת מתכון להמבורגר המושלם. אנו מתעמקים במרכיבים שאתה צריך, בשיטת הבישול המושלמת, וכיצד להרכיב את ההמבורגר

המשך קריאה »
מתכונים לחג הפסח
מתכונים

מתכונים לחג הפסח

סלט ירקות עם מצות מצרכים: הוראות הכנה: הסבר על המתכון: סלט ירקות עם מצות הוא סלט קל ומרענן שמתאים לחג הפסח. המצות מוסיפות לסלט מרקם

המשך קריאה »
מתכונים לעוגות שוקולד
מתכונים

מתכונים לעוגות שוקולד

עוגת שוקולד עם חמאת בוטנים ומייפל מצרכים: הוראות הכנה: טיפים: הסבר על המתכון: עוגת שוקולד עם חמאת בוטנים ומייפל היא עוגה עשירה ומושחתת עם טעם

המשך קריאה »
דילוג לתוכן